top of page

Hilledijk 208B2 Rotterdam

Recent gerenoveerd (energielabel A) en zeer ruim, licht appartement in gewilde wijk Hillesluis in Rotterdam.

FUNDA LINK: https://www.funda.nl/koop/rotterdam/appartement-89823226-hilledijk-208-b02/


Direct een bezichtiging inplannen? Bel naar ons kantoor op 085 8880614.


Dit appartement bestaande uit drie verdiepingen en biedt een heleboel mogelijkheden. Het is geschikt voor grotere gezinnen door de drie slaapkamers waarbij een vierde gemakkelijk te realiseren is doormiddel van het plaatsen van één deur. Of een stel dat `gratis´ wil wonen omdat de beneden verdieping compleet afzonderlijk te verhuren is van de rest van het huis. Met een eigen CV ketel badkamer en keuken. Of gewoon iemand die heel veel compleet gerenoveerde woonvierkante meters zoekt voor een leuke prijs. Kortom dit huis biedt mogelijkheden voor iedereen.


Compleet gerenoveerd in 2021. Waarbij alle installatie zijn vernieuwd, extra isolatie is aangebracht waardoor het appartement een energie label A heeft, nieuwe keukens en badkamers zijn gerealiseerd. Het hele appartement is netjes afgewerkt met onder andere een eiken parket vloer en matzwart houtwerk.


INDELING


Het appartement bevindt zich op de 2e, 3e en 4e verdieping en is toegankelijk via de entree op de begane grond. Vanuit de hal op de 2e verdieping bevindzicht twee kamers waar van een met keuken open keuken en ieder een eigen badkamer en separaat toilet. De kamer met open keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement. De gerenoveerde keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, inbouw afzuigsysteem, een luxe mengkraan en oven.


Via de trap is de 3e verdieping te bereiken waar zich de woonkamer met riante open keuken met eiland en ook luxe inbouwapparatuur. De 3e verdieping beschikt over een slaapkamer op de vierde verdieping en een derde badkamer met toilet. Eventueel is er gemakkelijk nog een vierde slaapkamer te realiseren.


OMGEVING


De Hilledijk ligt centraal met alle voorzieningen binnen handbereik. Het appartement bevindt zich in de Afrikaanderwijk en in de directe omgeving zijn er diverse supermarkten, scholen en horecagelegenheden gelegen. Elke zaterdag is er markt op het Afrikaanderplein en Laan op Zuid is ook op ca. 8 minuten loopafstand gelegen. Daarnaast is de ‘Kop van Zuid’ is op ca. 8 minuten rijden gelegen, hier bevinden zich meerdere restaurants, Hotel New York, de Erasmusbrug en het Entrepotgebied met terrassen, winkels en supermarkten. Ook met het openbaar vervoer is de Hilledijk gemakkelijk te bereiken. Tevens kun je vanaf metrostation Rijnhagen het stadscentrum binnen elke minuten bereiken.


BIJZONDERHEDEN


- Licht 4-kamerappartement met vrij uitzicht over het park

- Recent gerenoveerd

- Gelegen op eigen grond

- Dubbel glas

- CV ketel (2021)

- Energielabel A, geldig t/m 27-11-2030

- Maandelijkse bijdrage EUR 63,- per maand

- Stand reservefonds per 31-12-2022: EUR 1983,68

- Aandeel in de VVE: 1/3e

- WOZ waarde 2022: EUR 235.000,-

- Oplevering per direct


Deze informatie is zorgvuldig opgesteld, echter wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of onjuistheid met alle gevolgen daarvan. De metrages zijn gebaseerd op een NEN2580 meting.


In de koopovereenkomst zullen niet-zelfbewonings-, asbest- en “as is, where is” clausules worden opgenomen

bottom of page