top of page

Mathenesserdijk 360A1

Starters opgelet! Op deze hippe plek in de wijk Delfshaven, gelegen op loopafstand van historisch Delfshaven, vind je dit knusse 2-kamer startersappartement.

FUNDA LINK: https://www.funda.nl/koop/rotterdam/appartement-43499458-mathenesserdijk-360-a1/


Je kijkt aan de achterzijde fantastisch uit over de Delfshavense Schie. Dit is dé plek om te wonen in deze wijk! Dit appartement is in 2017 gerenoveerd en voorzien van gestuukte wanden, keurige keuken, nette badkamer. Je kunt hier direct gaan wonen. Kortom, dit appartement MOET je gezien hebben! Start jij jouw wooncarrière hier?!


Locatie:


Gelegen in een heel leuk stukje Rotterdam-West, op loopafstand van het charmante historisch Delfshaven.


Brede stoepen en fraaie platanen karakteriseren de straat en deze extra buitenruimte wordt volop gebruikt door de bewoners. Vanuit actieve VvE’s in de straat zijn er tal van groenbakken en zitjes geplaatst, waar de bewoners regelmatig met elkaar zijn te vinden voor een gezamenlijke borrel.


Op loopafstand zijn bijna alle soorten supermarkten gelegen, van de Jumbo, de lokale toko tot de Albert Heijn. Een keur van horecagelegenheden zijn eveneens op loopafstand gelegen. Denk bijvoorbeeld aan Café Soif met uitzicht op de Lage Erfbrug, Stadsbrouwerij De Pelgrim of een van de leuke restaurantjes aan de historische haven.


Met een paar minuten fietsen ben je bij de originele ingang van Dierentuin Blijdorp, op Rotterdam CS of bij de metro in Delfshaven. Kortom dit is een perfecte uitvalsbasis in de stad.


Indeling:


Entree via gezamenlijk portiek. Op de eerste verdieping tref je de voordeur tot het appartment. Achter de voordeur stap je direct de keuken in. De keuken is voorzien van keurig keukenblok met 4-pits gasfornuis met oven en afzuigkap, tevens tref je hier de wasmachineaansluiting.


Aan de voorzijde tref je de ruime woonkamer met grote raampartijen, vanwaar je mooi uitzicht hebt op de straat. Aan de achterzijde bevindt zich de riante slaapkamer. Ook hier heb je grote raampartijen, waar je zicht hebt op het water en voorbijvarende boten. De badkamer bevindt zich naast de slaapkamer en beschikt over verzorgde betegeling, inloopdouche, wastafel en toilet.


Bijzonderheden:


- Bouwjaar 1935

- Oppervlakte 44 m²

- Op loopafstand van historisch Delfshaven

- Instapklaar!

- Elektrische installatie 5 jaar geleden vervangen

- Verwarming en warm water via CV-intallatie

- Volledig voorzien van dubbel glas

- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage ca. € 37,-

- MJOP aanwezig

- Er zal een ouderdomsclausule opgenomen worden in de koopovereenkomst, vanwege de ouderdom van het complex

- Er wordt een niet-feitelijk-bewoondclausule opgenomen in de koopovereenkomst

- Oplevering in overleg


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.


Voorberg NVM Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

bottom of page